Spanningsklachten; Hoogsensitief volwassenen; hoogsensitiviteit bij volwassenen; online psycholoog; mindfulness Rotterdam; hulp bij onzekerheid; spanningsklachten Ontwikkelingswerkplaats Rotterdam; mindfulness bij Ontwikkelingswerkplaats in Rotterdam.
De kunst van een intensief rustig leven

(Online) psycholoog en mindfulness

Mindfulness en oplossingsgerichte begeleiding bij werkstress, burn-out, overspanning zijn onze expertise.
 

Soms kom je er even niet alleen uit. Dan is een luisterend oor fijn, iemand die helpt om alles weer op een rijtje te zetten. Ontwikkelingswerkplaats is gespecialiseerd in individuele begeleiding bij werkstress en burn-out. Langdurige stress kan samengaan met slaapproblemen, concentratieproblemen en somberheid. Is dit herkenbaar? Dan is het goed om hulp te zoeken!

Afgestemd op jou
Inzicht in je klachten en problemen kan je weer helpen om overzicht te krijgen en zo het gevoel van grip terug te vinden. Door vragen te stellen en je aan het nadenken te zetten helpen we je hierbij. Ontwikkelingswerkplaats richt zich niet alleen op je klachten en beperkingen, maar gaat samen met jou op zoek naar oplossingen door te kijken naar je kwaliteiten en potentie. Hierdoor is snel herstel en groei mogelijk en kun je de toekomst weer met zelfvertrouwen tegemoet treden. Dit wordt ook wel oplossingsgericht werken genoemd. Daarnaast kunnen er praktische tips en handvatten worden gegeven  om beter gewapend te zijn tegen stress, waaronder ontspanningstechnieken en adviezen voor een betere slaaphygiëne. Afhankelijk van de klachten en wensen wordt het aanbod individueel afgestemd. Meestal zijn 3 - 5 gesprekken al voldoende om de klachten te verminderen.

Vergoeding
Je kunt je direct aanmelden voor een kennismakingsgesprek (eventueel via Skype). Een gesprek duurt drie kwartier en kost €75,- euro. Voor studenten wordt er op vertoon van een geldige studentenkaart €60,- euro gerekend voor een gesprek. De gesprekken worden meestal niet door de zorgverzekeraar vergoed, maar mogelijk kunnen gesprekken wel vergoed worden vanuit het werk. Wanneer je als zelfstandig ondernemer werkt zijn de kosten aftrekbaar van de belasting. 

Locatie
Gesprekken op locatie vinden plaats op de Boergoensevliet 48A, 3082 KV Rotterdam

Contact