Holistisch psycholoog & ademcoach

Hoe mag ik jou helpen?

Vanuit professionaliteit, ervaringsdeskundigheid, een holistische visie en van mens tot mens help ik je graag verder bij Ontwikkelingswerkplaats. Soms kom je er even niet alleen uit. Je voelt je overprikkeld, gespannen, somber of angstig. Je hebt het gevoel vast te zitten en je hoofd draait overuren. Je slaapt slecht, piekert veel of voelt je onrustig.

Een lichaamsgerichte ingang kan dan helpen. Ik help je om weer naar je lijf te luisteren. Wat is er nodig? Vanuit de rust en de wijsheid van je lichaam dient een oplossing zich vaak als vanzelf aan! Tijdens een intake gesprek kunnen we samen onderzoeken welke lichaamsgerichte aanpak het best bij jou past. En welke verdere tools uit mijn psychologen gereedschapskist jou kunnen helpen. Zo creëren we samen een traject op maat. Ik loop graag een stukje met je mee op weg naar jouw eigen wijsheid en oplossingsgericht vermogen.

Ontwikkelingswerkplaats Holistisch HSP psycholoog mindfulnesstrainer ademcoach body de-armouring Rotterdam

Mindfulness

Bij mindfulness gaat het over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Zowel bij aangename als uitdagende ervaringen. Hierdoor kun je meer ontspanning en vreugde brengen in je leven.

Ademwerk

Adem is leven! Toch benutten de meeste mensen maar een klein deel van hun volledige ademcapaciteit. Leer om voller te ademen. En daarmee voller te leven!

Body de-armouring

Naast onze bewuste ervaringen wordt er ook onbewust van alles in ons lichaam opgeslagen. Dit harnas kun je laten smelten met body de-armouring.

Individuele begeleiding

Mindfulness, ademtherapie en oplossingsgerichte begeleiding bij stress en burn-out zijn onze expertise. Wij richten ons op neurodivergente andersdenkenden en voelenden: hoogfunctionerend autisme (ASS), hooggevoeligheid (HSP) en hoogbegaafdheid (HB).

© Copyright 2022