Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HSP dag: dag voor meer balans voor sensitieve zielen

september 14 @ 10:00 am - 4:00 pm

€140

HSP dag: een mini retraite voor jezelf met veel waardevolle tools om om te gaan met je sensitiviteit

Neem je snel gevoelens over van anderen? Voel je je vaak overprikkeld? Weet je soms niet wat van jou is of van de ander? Voelt het leven in deze snelle maatschappij voor jou als een uitdaging? Dan is deze ééndaagse cursus/ mini retraite iets voor jou!

Op deze dag gaan we aan de slag met diverse oefeningen, die toegespitst zijn op HSP’ers en mensen met een gevoelig zenuwstelsel (bv bij hoogfunctionerend autisme). We gaan op deze dag samen mediteren, om beter te leren in verbinding te blijven met jezelf. Daarnaast kun je denken aan “beschermingsoefeningen”, om bij je eigen energie te kunnen blijven. Ook zal er aandacht zijn voor het zenuwstelsel en zenuwstelselregulatie vanuit de polyvagaaltheorie. Verder doen we oefeningen die helpen om jezelf beter te gronden, zodat je gemakkelijker bij jezelf kunt blijven. Tot slot is er enige educatie over hooggevoeligheid en ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

De kleinschalige groepssetting van maximaal zes deelnemers biedt direct een waardevolle en veilige oefensituatie. Hierin wordt een veilige bedding gecreëerd, waarin je wordt aangemoedigd om goed voor jezelf te zorgen. Dit kan ook betekenen om even uit het groepsproces te stappen en voor jezelf te zorgen. Hierover wordt meer uitgelegd aan het begin van de dag.

De locatie is een intieme huiskamersetting, waarbij ook een tuin aanwezig is. Hierdoor zul je je snel op je gemak voelen.

Er wordt gezorgd voor thee en hapjes. Neem zelf je eigen lunch mee.

Over Denise Jonker
Denise is 36 jaar en werkt in haar eigen praktijk Ontwikkelingswerkplaats als lichaamsgericht werkend psycholoog met mindfulness, verbonden ademen en body de-armouring. Zij is ervaringsdeskundig als het gaat om hooggevoeligheid. In deze dag verwerkt ze haar kennis vanuit de psychologie, bijscholing gericht op hooggevoeligheid, zenuwstelselregulatie vanuit de polyvagaaltheorie en eigen persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie over haar praktijk: www.ontwikkelingswerkplaats.nl

Voor meer informatie over deze dag:
info@ontwikkelingswerkplaats.nl
0650617369

Annuleren:
Mocht er onverhoopt iets tussenkomen, dan krijg je tot 14 dagen van te voren je geld terug (min de kosten die Hipsy in rekening brengt). Na die tijd kun je iemand anders uit je omgeving blij maken met jouw ticket. Geef mij dan wel de naam en het e-mailadres van deze persoon door. Ook kun je contact met mij opnemen, wellicht is er een wachtlijst en kan ik iemand anders blij maken met jouw ticket.

Gegevens

Datum:
september 14
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm
Kosten:
€140
Site:
https://hipsy.nl/shop/60843-hsp-dag-dag-voor-meer-balans-voor-sensitieve-zielen

Locatie

Ontwikkelingswerkplaats
Boergoensevliet 48A
Rotterdam, 3082 KV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0650617369
© Copyright 2022